Bussutflykt

Det har varit mulet hela dagen idag, men jag och Indigo klarade oss ifrån regnet helt och hållet. Så fort jag ätit lunch och tänkte gå iväg till Edgecliff så började det dock spöregna. (och det har det gjort sedan dess, i stort sätt)

Eftersom det inte var så bra väder idag gick inte jag och Indi till Holdsworth center. Vi åkte istället med bussen (389) till Bondi Junction och Westfield. Jag beställde en liten överraskning som kommer att komma om ca. 3 veckor. hehe. Mer shopping än så blev det inte, vi bara gick runt lite och kikade. Indi smaskade på sin medhavda matsäck och jag köpte en yoghurt till mig själv från Boost!

Indigo älskade att leka med och bära runt på min plånbok:

Det är ofta folk som stannar och säger hur söt Indigo är och hon är verkligen en riktig liten gobit. På eftermiddagen har det varit lugnt. Jag kände inte riktigt för att gå ut och göra nåt när det var såhär regnigt. Så det blev till att städa rummet o fixa. Jag får ju finbesök på fredag, en av tjejernas första au pairer kommer hit från Österrike och ska bo i mitt rum 2 veckor..

För att gå över till lite "fun facts" så ska vi ställa om klockorna på söndag, så jag antar att vi blir +10 h från er igen. Och tydligen hade vi ett jättestort strömavbrott över hela stan igår, men vi märkte ingenting.

Jag ska göra en tidig kväll ikväll, jag har nämligen på känn att det kommer bli ganska fullt upp resten av veckan.

Jag hoppas att ni har det bra hemma i Sverige! Jag saknar er ska ni veta!!

Puss o kram
"Munnah"


Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Du åker en del buss märker jag i din blogg. Vad kostar det att åka buss i Sydney? Finns det månadskort etc.?

2009-04-01 @ 11:21:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0