Beslutsångest

Och då, när jag äntligen trodde att jag hade bestämt mig så kommer den tillbaka - Beslutsångesten. Det verkar vara min bästa vän här nere. usch usch usch.

Jag var till Cancer kliniken idag och gjorde en scan. Ingen cancer på min kropp men jag hade tydligen en svampinfektion runt ett födelsemärke på ryggen. BLÄ! Efter besöket gick jag över till Bondi Junction för att handla lite mat. Utanför Coles i ett varuhus hittade jag ett stånd där de gjorde gratis neckscans så jag slog mig ned där och lät henne scanna mig. Jag har tydligen fått något bestående sen min lilla hjärnskakning då jag ramlade sommaren 2007. Hon sa att jag behöver se en kiropraktor. Dom är så sjukt dyra här så det är nog inte ett alternativ.

Farfar fyller 80 nu den 23e och mamma fyller 50 i oktober. Jag är SÅ frästad att åka hem. Vad ska jag göra?

Någon som säger emot? Om ej så bokar jag biljett hem imorgon..


Canceled Shift

Det blev sent igår, senare än jag hade planerat i alla fall.. Jag stack till mitt nya hem för att fixa lite och möta Eleonore osv. Sen kutade jag iväg till Mövenpick för att möta alla och fira Francesco. (Han fyllde 23) Det blev sent eftersom vi fick vänta på Carmen och Cristina. Vi kom inte igrån shoppen förns 00. Jag, Julia och Eamonn tog bussen hem vid 02 tror jag. Gäsp!

Imorse tog jag Max på en prommis, städade och fixade lite för att sedan ta bussen till jobbet. alldeles för tidigt. När jag nästan var framme i Bondi ringde Antje och sa att jag inte behövde jobba idag eftersom det varit så dåligt väder. Jag ringde Amanda med detsamma och som tur var slutade hon precis så vi slog följe hem till henne. Vi stannade till vid Mövenpick på vägen och jag köpte lite glass till familjen + Vashti.

Nu sitter jag här och latar mig lite för att snart dra igång med storpackning. Imorgon flyttar jag ju helt!! Jag ringde även HR tjejen på Sofitel idag och hon lät inte överförtjust. Jag har gjort bort mig rejält inom hotellbranchen här nere skulle jag tro. Illa illa!

Hoppas att allt är bra med dig och att vi hörs snart igen!

Puss o kramFölj ditt hjärta

Update

Jag ska flytta in i lägenheten som vi kollade på i helgen och dela rum med den franska tjejen. Jag kanske flyttar in idag men förmodligen imorgon eller så. Jag hade en jättedålig dag igår, allt kändes bara "blä" och jag var jätteledsen och utan energi. Men förhoppningsvis blir det bättre när allt väl är "klart".

Det är Francescos födelsedag idag så grattis till honom! (Happy Birthday) Han bjöd in mig och de andra på jobbet till födelsedagsdrinkar ikväll. Vi får se om jag kan närvara eftersom jag ska sitta barnvakt efter jobbet.

Hoppas allt är bra med er och att vi hörs snart igen!!

Puss o kram

Wicked

Igår gick ju jag och Frida på "WICKED" i Capitol Theatre vid Chinatown. Den var jättebra!! Och oj, så glammigt det var.. Det var massor av kändisar, festklädda folk och filmkameror. Jättekul var det, sånt borde man göra oftare.
Man fick dock inte ta bilder inuti så vi tog lite kort utanför istället..(kommer bild senare!)

Vi gick även och kollade på en lägenhet tidigare på dagen. Jag tror jag flyttar in där, så länge det är OK för den som bestämmer där.. Jag ska i så fall dela rum med en fransk tjej och det är 3 till som bor där utöver oss. Det kan nog bli kul!

Nu måste jag göra mig i ordning och ta mig till jobbet.

Puss o kramNo one mourns the wicked

Another quick update

Det blir bara snabbisar numer. Förlåt för det! Inga bilder heller, usch usch!

Idag skulle jag ju ha mitt test på jobbet men "the big boss" fick fullt upp i en annan affär så jag fick ledigt idag istället. Jag ska packa lite och ha mig, kolla på en lägenhet i Bondi och sen ikväll blir det ju "WICKED" med Frida!! Det ska bli jättkul, det var så länge sedan jag gick på något sånt. kul kul kul!

Nu måste jag kila. Hoppas att allt är bra!

Puss o kram
Ta hand om dig själv, för det kanske inte är någon annan som gör det!

Quick Update

Jag jobbar och står i, förlåt att jag inte haft så mycket tid att hålla dig up-to-date.

Jag stängde igår (defrost), kom hem vid 02 och gick upp nu kl. 7 imorse. Det var såå kallt och jag ville verkligen inte gå upp. Jag tog Max på en prommis runt kvarteret och jag börjar på jobbet kl 09.30. Vi ska ha en genomgång av alla kemikalier. Sen jobbar jag 11.30 - 17.30 och efter det ska jag kolla på två lägenheter. Håll tummarna!

Jag fick ju ett mail från Annie och hon säger att jag måste ha hittat en ny lägenhet innan de kommer hem (om en vecka). Jag ska även bli testad på jobbet imorgon. Antjes (min tyska chef) chef kommer och ska testa hela glassbaren.

Måste slänga i mig lite frukost nu och sen springa till bussen.

Ha det så bra!

Puss o kram
Lev i nuet

New Week

Ny vecka, nya tag. Jag har tänkt att påbörja min detox denna vecka. (Blackmores 10 day detox program) Men jag ska börja med att inhandla råvaror och förbereda mig så att jag gör detta ordentligt.

Jag håller även på och söker lägenhet för fullt, jag har dock en väldig beslutsångest. Jag tänker hela tiden på att åka hem. Är det någon som har några tips eller tankar angående detta?

Det är ju snart sommar här och jag har ju jobb och söker lägenhet aldeles vid Bondi Beach. Det måste ju bli en upplevelse om nåt. Och jag har enormt mycket att se fram emot. Varför är jag då inte lycklig och förväntansfull istället för "hemsjuk"?

Hur som helst, här är lite bilder från olika firanden av min födelsedag:
Det kommer fler bilder ikväll eller imorgon, från bland annat Valskådningen som jag och Frida åkte på. Nu ska jag åka till Bondi Junction och fixa lite saker, ska nog möta Sandra där också. (Hon som bor med Amanda & Co, Matt's flickvän)

Ha det underbart!

Puss o kramEvery day is a gift, not a given right

Hur ska detta gå!?

Jag har ångrat mig IGEN, jag stannar!! Hur många gånger ska jag hålla på och ändra mig? Jag hoppas att det dröjer minst 3 månader innan jag är depp igen..

Jag och Anna ska i alla fall börja dansa, vilket känns jätteroligt. Och jag har ju fått mer ansvar och sådär på Mövenpick nu. Jag har tagit massa bilder som jag måste lägga upp och berätta om. Det får vänta dock eftersom jag måste kuta iväg till jobbet strax. Vi hörs lite senare förhoppningsvis!

Ha en underbar dag!

Puss o kram
Munnah

Slutgiltigt beslut..

Det har varit mycket fram och tillbaka men nu har jag äntligen bestämt mig för att åka hem.. Jag trivdes inte riktigt på hotellet och jag saknar allt och alla alldeles för mycket för att uthärda detta..

Idag ska jag åka in till Hotellet, jag har ett möte bokat med HR och ska då säga upp mig. Sen ska jag gå och köpa biljetter till "Wicked". Jag vaknade ganska sent idag så har därför inte tid att gå ut med Max just nu, därför ska vi gå till parken så fort jag kommer tillbaka och sen ikväll ska jag äta middag med "Rob med röda mulen".

Jag och frida åkte på en Whale Watching Cruise i söndags, vilket var riktigt roligt. Vi såg en eller två knölvalar och massor av delfiner. Otroligt! Jag har en massa att uppdatera men ingen tid... Jag har även lite bilder som jag hoppas att jag hinner lägga ut lite senare.

Hur som helst, hoppas att ni har det bra och att vi hörs snart igen!

Pussar o kramar
Munnah

RSS 2.0