Måndagsbio

God eftermiddag!

Gårdagen var en lite konstig dag, inte för att det hände något konstigt utan för att jag inte var mig själv riktigt. Det känns jättekonstigt att inte var "på topp", jag menar - vad har jag att vara deppig över? Jag antar att man får acceptera att alla kan ha sånna dagar ibland helt enkelt. Learn to like it!

Idag känns det dock lite bättre. Hur som helst, gårdagen.. Jag träffade min Jobbcoach för att sedan möta Jesper och ta en fika, så fort Jesper skulle gå så kom Emma och bytte av honom. Efter fikat gick jag och Emma för att möta Mattias, vi skulle se Snabba Cash på SF! Mycket trevligt! Efter filmen skjutsade jag hem Mattias, sen fortsatte jag och Emma för att hämta upp Carro från jobbet. Hon bjöd på lite falafelsnack och minimorötter från Max och vi skjutsade hem henne.

Idag har jag flyttat hem till mamma och pappa i Bönan igen. Jag orkar inte se farfar vara så nervös hela tiden, jag tror att det skulle hjälpa hans nerver om jag inte bor där. Vi får se.. Jag köpte lite allergimedel idag som jag tänkte smörja in Rocky med.

Nu ska jag ta och städa lite i mitt rum så det (förhoppningsvis) ser lite snyggt ut där.

See you later!

Munnah
x xThe greatest thing you'll ever learn, is just to love.. and be loved in return

Sherlock Holmes

Gud vilken slappdag. Jag vaknade myycket senare än jag tänkte mig. Har precis kommit tillbaka från Filmstaden där jag såg Sherlock Holmes med Mattias. Jättebra film, faktiskt över förväntan. Blir det en uppföljare tro? Någon som vet?
Nu ska jag ta och varva ned och göra mig i ordning för sängen. Jobbar förmiddag imorgon.

Ha det så bra & God natt!
Puss o kram
Munnah x x

Long time, no see!

Nu var det en evighet sedan jag skrev något här.

Australien känns nästan som en dröm. När jag loggade in här senast var jag fortfarande i Sydney.. Och nu - helt plötsligt, sitter jag här hemma i Sverige och drömmer mig tillbaka till min tid i Sydney. Hur livet kan te sig..

För de som inte hängde med i händelseförloppet - "this is how it went down":

Jag satt där i Paddington med min beslutsångest och visste varken ut eller in.

Jag bestämde mig för att be Vashti om råd, hon är ju tydligen Lifecoach till yrket och allting. Hon sa till mig att ta fram papper och penna och sätta mig ned i lugn och ro och skriva ned fördelar & nackdelar med Sydney och sedan detsamma med Gävle. Gävle vann till slut och Vashti lyckades övertala mig om att det var det jag verkligen ville. Jag ringde Qantas och bokade flyg direkt och dagen efter skjutsade hon mig till flygplatsen. Jag hann inte göra nånting, än mindre smälta vad det var som hände! Jag fick ringa min chef på Mövenpick och säga att jag skulle lämna landet och vi fick ordna allt som behövde ordnas väldigt snabbt. Hjälp!

Lyckan var total och jag trodde att detta var vad som skulle göra så mitt liv föll på plats.. Så satt jag ju där på planet - överlycklig om att jag tagit ett beslut och var på väg samt spänd eftersom INGEN hemma visste vad som pågick.. Jag ringde mamma i Bangkok och berättade att jag var på väg hem och några timmar senare drog jag min väska från T-centralen i Stockholm till hotellet. Helt sjukt!

Nu har jag hunnit med en liten update om vad som hände i alla fall. Jag återkommer med ett nytt inlägg inom en snar framtid då jag känner att jag verkligen behöver skriva av mig lite.

See you later! x x
RSS 2.0