Höstmys i Paddington

Hej hopp!

Jag hade en riktigt bra kväll igår. Jag tog bussen till Central station, där jag mötte Yohanna. Väl där tog vi ett tåg till Kings Cross för att gå till The Victoria Room och möta Amanda, Ulrika, Sara och Amandas kille. Riktigt mysigt ställe, vilken atmosfär! Jag tog tyvärr inte med mig någon kamera eftersom vi skulle till Kings Cross så jag har dessvärre inga fina bilder att visa. När dom stängde (vid 12) så gick vi vidare till en klubb där en svensk dj spelade. Verkar finnas många schyssta uteställen i Kings Cross/Darlinghurst. Vi träffade förresten Amandas killes kompisar också så dom hängde på till klubben, trevliga killar!

Vid 02.30 tiden tog jag mitt förnuft till fånga och jag och Yohanna bestämde oss för att åka hem. Vi tog en varsin taxi eftersom vi skulle åt olika håll mm. Jag fick en jättekonstig taxichaffis, han vägrade stanna när jag sa till utan fortsatte och massa grejs. (Kan ha varit att han inte fattade engelska så bra) Hur som helst så kom jag väl i säng vid 3 tiden = ungefär 3,5 timmars sömn. Jag vill kunna ha en riktig utekväll snart där jag slipper tänka på att jag måste upp dagen efter!



Dagen har med andra ord varit lite tung.. Men efter lunch så gick jag upp till Oxford street och mötte Yohanna. Vi fikade på Max Brenner och efter det gick vi över gatan till The Cupcake Bakery och fikade igen (haha!) för att komma undan spöregnet. Det var underbart gott och Yohanna är hur söt som helst så det var jättetrevligt att få träffa henne lite, mitt i allt kaos här.

Nu tänkte jag bara ringa till mamma och sen hoppa i säng. Jag är tröttare än någonsin och det spöregnar dessutom, så jag kommer att sova som en gris inatt!

Ha en underbar dag!

Nattinattis
BR


Lyssna till dig själv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0