Annoying

Igår ringde ju Yohanna till mig och frågade om jag ville komma förbi hos dom. Självklart sa jag och hoppade in i duschen, blåste håret och fixade mig. Då ringder Corinna och säger att hon bokat in oss på en Blue Mountains tripp fast jag berättat för henne att det skulle regna idag. Hur som helst, besviket ringer jag Yohanna och berättar att jag lär upp tidigt och att det kanske är bäst om jag stannar hemma. Gick och la mig tidigt, gick upp 5.30, gick ner och gjorde i ordning matsäck samt frulle. Då ringer Corinna och säger "Har du hört att det regnat hela natten?" ehm, JA säger jag. "Det kanske är bäst om vi inte åker!?" "Ja visst" säger jag "om det är det du vill". Jag sa till henne hela tiden att det skulle bli sämre väder idag och att nästa helg skulle det nog bli bättre, men lyssnar hon på mig? NEJ!

Ursäkta detta inlägg men jag måste bara få ur mig detta, haha. Jag fick även vänta på henne TVÅ timmar igår istället för en som hon sa. Och så har jag fått en förkyldning igen också, vaknade nu imorse med ont i halsen. Gah! Men men, det blir nog bra.



Nu slut med allt negativt tänkande, det blir nog en bra dag ändå det här! Hoppas ni sover gott hemma i Sverige, alternativt är ute och har det lite skoj!

Puss o kram
Munnah

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0