Återfall

Eftersom det inte blev någe Blue Mountains idag, vad gör man då på en regnig dag? Jo, man följer såklart med familjen till Bondi Junction och Westfield. Jag pulade ner mig i bagageluckan och följde med dem dit. Det blev lite jobb fast jag räknat med att gå iväg själv. Jag fick till och med en liten knytnäve i ögat. Roligt roligt!

Hur som helst, jag gick där och kollade lite smått, åt min sandwich och 3 minipajer från Pieface. Jag hittade en tröja åt lillebror på rean (törs säga detta eftersom jag tror att han inte läser min blogg så flitigt). Vad tror du mamma, blir den bra? Jag hittade även lite åt mig själv, fast jag inte borde. Jag har länge kikat efter en plånbok, så inne på "Surf, Dive and Ski" (där jag köpte Davids tröja) hittade jag en fin svart plånbok från Billabong. Senare inne på Sportsgirl hittade jag två "Clutches". Säg mig, hur ska man kunna bo i denna stad utan att vilja shoppa hela tiden? Det är i stort sätt omöligt! Tro mig, jag försöker!



Jag är bara hemma och mellanlandar nu, tänkte att jag kanske skulle ta en liten powernap och sen dra iväg till Australian Museum.

See you later alligator
in a while Crocodie.
BR

Kommentarer
Postat av: Inger

Vem fick du smockan av?

2009-04-19 @ 07:57:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0