Byebye Stephanie

Idag var Stephies sista dag här hos oss, det känns lite tråkigt att hon rest och rummet känns tomt. Hon har ju ändå sovit här bredvid mig i två veckor. Jag tror och hoppas absolut att vi kommer fortsätta ha kontakt.

Hur som helst så började vi morgonen med att ta en prommis till ett mysigt litet fik här i paddington (fiket med den lilla barnstolen som Emmy blev så förtjust i sist). Mysigt men kaotiskt. Vi möttes där allihopa, plus Vashti, Indigo och Jesse. När vi fikat färdigt kilade vi iväg till Kindy för all lämna Alex och Jesse, sen smet vi iväg och drog på oss strandstassen.

Vi tog bilarna till Nielsens Park, en liten mysig stand inte alls långt härifrån. (vid double bay?) Den var nästan som camp cove fast mindre och med ett jättestort hajnät som stack upp. Jag har tyvärr inga biler att visa då jag glömde kameran hemma med det var en jättetrevlig förmiddag. Sen åkte vi hem för att äta lunch och efter lunchen skjutsade Annie iväg Stess till flygplatsen. Snyft!

På eftermiddagen tog jag och Toad en prommis med tvillingarna och Max i Trumper park. Jag promenerar jämt denna väg när jag ska gå till Edgecliff men jag har aldrig tänkt på att det kanske är mer än vad man ser. Vi gick en liten stig ner och kom till en mysig liten ankdamm. När vi kom hem såg vi en stor pappavbild av Andy. Det är så roligt att se, tänk att vi känner en kändis. hehe

Jag hoppas verkligen att Annie hittar en ny au pair snart så jag kan börja planera ordentligt. Just nu kan jag ju bara hålla på och småkolla lite utan att boka. Jag vill komma iväg!

Have a good one!

Nattinattis
BR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0