Circular Quay at night

Jag hinner inte skriva så mycket idag, jag måste hinna få lite skönhetssömn också. Jag hann ju bara sova 3 timmar natten som var, eftersom vi var ute och roade oss. (så det var ju värt det)

Jag mötte Yohanna och Toni vid Operabaren, vi satt oss ner där och tog några drinkar. Helt magiskt! Operahuset på ena sidan och Harbour Bridge på den andra. Stämningen går absolut inte att fånga på bild!

Sen kom Amanda, hennes kille och Sara och gjorde oss sällskap. När dom åkte hem eftersom de behövde jobba idag gick jag, Yohanna och Toni vidare till ett ställe på andra sidan vattnet. Samma byggnad som Overseas Terminal, där dom hade salsakväll. Om vi dansade! (jag blev uppbjuden av en jättekort men jätteduktig man) Min väska gick sönder så jag tappade ut allt i den på golvet. Roligt roligt! Mobilen var borta i ett tag men sen var det nån som ringde från den till Yohannas mobil. Så jag fick ju tillbaka den som tur var.

Idag har den nya au pairen varit på besök och jag har äntligen bokat början av min resa!! FLYGET från Sydney till Townsvile. I can't wait! Det känns för bra för att vara sant.

Nej, nu måste jag verkligen gå och sova. Mina ögonlock är så tunga.

Ha en underbar dag!
Puss o kramKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0