Darling Harbour at night

Jag och Corinna tog bussen ner till Hyde Park och promenerade sedan till Darling Harbour. Vi mötte Yohanna och gick vidare till "Bungalow8". Det var faktiskt ett riktigt schysst ställe. Vi tänkte bara ta en titt och kila vidare, men det slutade med att vi var där hela kvällen.

Väl där satt vi oss vid ett bord och på andra sidan bordet satt två söta, snälla och partyglada brudar från Göteborg. En av tjejerna hade till och med skrivit till mig på resdagboken bara någon dag tidigare. Haha, det är läskigt hur liten världen är!

Grym kväll i alla fall, vi hade jättekul! Men det blev ju lite konstigt när vi hade Corinna med oss. Där var vi ju, 4 svenska tjejer, och så hade vi en tysk att ta hänsyn till.. Det blev onekligen lite jobbigt. Och det slutade väl med att jag hade lite dåligt samvete och försökte underhålla henne hela tiden. Jag åkte hem med henne också när hon kände att hon fått nog, men det kändes helt okej ändå, klockan var ju ändå typ 3. Vi gick in till stan och stannade på SUBWAY. Jag har aldrig ätit deras subs förut men dom var ju faktiskt jättegoda! Jag köpte en chokolatechip cookie också som smakade smaskens!

Nej, nu ska jag ta vara på dagen här - det är strålande sol! Jag ska nog dra ner till Bondi så fort vi ätit lunch.

Hoppas att ni har det bra där hemma!

Puss o kram
Maria

Kommentarer
Postat av: Inger

En trevlig kväll ute. Solen skiner tyvärr inte i Gävle idag. Vår plan är att röja på altanen och göra fint inför påsken. Kanske blir det läge för grillning då.

2009-04-05 @ 09:33:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0