Så less, så less

Jag vill bli frisk igen!! Usch, vad mycket jobbigare allt blir när man är förkyld. Och OM jag är less på att vara au pair nu. Jag vill börja resa nu. nu nu nu.. Som tur är så är det snart helg igen och jag kan roa mig lite och förhoppningsvis boka min östkustresa.

Imorgon ska jag nog dra till Operabaren tillsamans med svenskorna. Det ser jag verkligen fram emot. Och förhoppningsvis kommer vi åka till Blue Mountains i helgen. Hyra en bil och dra dit. Vore faktiskt skoj med en liten roadtripp..

Jag ville bara ta och uppdatera lite trots att jag inte hade allt för mycket att säga. Lynne bjöd på Thai ikväll, jag åt Chicken green curry. Smaskens! (men självklart slår jeppes chicken green curry denna med hästlängder, me miss!)

Nu ska jag ta och dra mig mot sängen och försöka sova bort min förkyldning. Jag försöker med alla medel bli av med denna så fort jag kan och sedan är mina ambitioner att inte bli sjuk igen innan hemresa. Det är nämligen ett rent h* att flyga med förkyldning då öronen gör väldigt ont.

Hur som helst, ha en underbar dag ni underbara människor!

Nattinattis
BR

Kommentarer
Postat av: Fia

Hej vännen!



Hoppas att du blir frisk snart och att er roadtrip blir av och blir skojig!



Kraam

2009-04-23 @ 19:13:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0