KükThai

Idag fick jag en ny liten flicka att passa, Tiggy (Tugela?). Hon är dottern till mamman som raggade upp mig inne på Holdsworth centre. Tiggy är 17 månader gammal och jag passade henne 6 h. Jag känner mig lite smått rik idag, har tjänat ihop en hel veckolön på två dagar (90 AUD idag, 60 AUD igår). haha. Och imorgon ska jag nog vara barnvakt åt Indigo.

Igår kväll var jag barnvakt till tre barn hemma hos en familj. Föräldrarna till dessa tre barn ville nämligen kolla på film ifred. Alla samlades hemma hos en familj och jag + barnen fick vara på övervåningen och leka. De ville dock gå ner till föräldrarna hela tiden (vem klandrar dem?) och det fanns ingen grind (= trubbel). De bjöd på mat, cheesecake och transport. (Blev dock inte så mycket tid över till att äta och cheesecaken fick jag hem i en låda.)

Det var så skönt att få komma hem till mina små sötnosar idag. Av alla barn så tycker jag bäst om dom ändå, jag har haft en sån tur. När flickorna kommit i säng skickade Annie iväg mig till Kükthai i Woollahra för att köpa Thaimat. De öppnade förra veckan och det verkar vara ett jättefrescht ställe. (lite udda namn bara - hemsida kukthai.com.au) Jag fick kyckling greencurry. Smaskens!

Det var tydligen en stor explotion i en byggnad vid Bondi Junction idag också, mer om det kan ni läsa här: Sydney Morning herald

Nej, nu ska jag gå och sova. Jag känner mig helt slutkörd idag.
Och förresten, kul att vi kommit varandra en timme närmare nu. hehe

Ha en underbar dag!

Nattinattis
BR


Jag tror på kärleken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0