En ny arbetsvecka

Jag hade planerat att sticka ner till Bondi idag, ha det lite mysigt och kolla runt. Men mitt i morgonens bestyr ringde Vashti och ville att jag skulle passa Indi (hon hade nämnt det förra veckan men inget blev bestämt). Så det var bara att släppa alla planer och kuta iväg till Kindy och hämta upp henne.  Vi gick till Holdsworths som vanligt men först gick jag förbi ett fik och köpte en helt underbar liten yoghurt med färska bär i. Smaskens!

Corinna och Oliver var också på Holdsworth, så det var lite roligare än vanligt. Det var dessutom en mamma som kom fram till mig och sa "Jag har sett dig här en hel del, har du tid över för mitt barn också!?" haha. Så nu har jag en till att passa. Cashing!

Efter att Vashti hämtat upp Indi gick jag upp till Oxfordstreet. Där köpte jag en sportbh och kollade in ett ställe där jag tänker börja på Yoga. Nära och bra! På eftermiddagen var vi iväg och fikade på "Jones the Grocer", Jag Annie Alex Vashti Indi och Jesse. De följde med hem till oss efterråt och lekte lite, så det blev ganska sent idag. Jag känner mig helt slut, kraftlös och deppig. Jag hoppas verkligen att det blir bättre imorgon! Det har varit jättefint och varmt idag och nu regnar det. (verkar vara så nu - soligt på dagarna och regnigt på nätterna. Perfekt!)

Ha en underbar dag!
Maria xx


Make love, not war

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0